Uutiset

Vuoden parhaana hiustuoteinnovaationa palkittu Four Reasons Nature: kotimaista luonnonkosmetiikkaa hiuksille

21.9.2020, Four Reasons

Kauneusalan ammattilaiset palkitsivat kotimaisen Four Reasons Nature -luonnonkosmetiikkahiustuotesarjan vuoden parhaana innovaationa! Palkinnon myönsi kampaamoalan ammattilehti Pinnin kokoama kauneustoimittajien raati, joka testasi yli 100 hiuskosmetiikkatuotetta kymmenestä eri kategoriasta ja valitsi vuoden 2020 parhaat ammattilaatuiset hiuskosmetiikkatuotteet.

Four Reasons Nature

Four Reasons Nature -luonnonkosmetiikkasarjassa tuomaristo ihastui raaka-aineiden ekologisuuteen ja kotimaiseen valmistukseen. Vegaanisille, luonnon raaka-aineista valmistetuille Four Reasons Nature -luonnonkosmetiikkashampoille ja -hoitoaineille on ensimmäisenä kampaamolaatuisena tuotesarjana myönnetty Cosmos Natural -sertifikaatti. Niiden pakkaukset on kierrätetty englantilaisista maitopulloista ja korkit ovat merestä kerättyä muovia. Lisäksi tuotteet valmistetaan Suomessa kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja 100 % vihreällä energialla. ”Mikä onkaan tänä päivänä tärkeämpää kuin tuotteen kotimaisuus”, kilpailun raadista kommentoidaan.

Four Reasons Nature -sarjan aktiiviaineina ovat luonnolliset ja kasvipohjaiset uutteet, proteiinit ja öljyt. Hyvää tekevät ainesosat ravitsevat, kosteuttavat, tuuheuttavat ja korjaavat hiustyypin mukaan, tehokkaasti ja luonnon ehdoilla. Hiukset tuntuvat pesu- ja hoitotuotteiden jäljiltä ihanan pehmeiltä ja ilmavilta. ”Sopii hienosti monentyyppisille hiuksille ja toimii hyvin arjessa”, tuotteita testannut kilpailuraadin jäsen kommentoi.

Sarjan kosteuttava Moisture -luonnonkosmetiikkashampoo ja Moisture Oil -luonnonkosmetiikkahiusöljy ovat ehdolla myös pohjoismaisessa Nordic Natural Beauty Awards -kilpailussa, jossa palkitaan parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet. Cosmopolitan-lehden toimitus on jo aiemmin palkinnut sarjan hiusöljyn kategoriansa parhaana tuotteena.

PINNIn kilpailun tuomaristo:

Rainer Nyman, Pinni-lehden päätoimittaja
Pia Paalasvuo, Pinni-lehden toimituspäällikkö
Anne Teräväinen, Tyyli.comin kauneustoimittaja
Siina Leppä, freelancer-kauneustoimittaja
Kaisa Virtanen, freelancer-kauneustoimittaja
Sini Kesänen, freelancer-kauneustoimittaja
Sasu Turunen, parturimestari

Four Reasons Nature -hiustuotteet ovat saatavilla parturi-kampaamoista, valikoiduista kosmetiikan erikoisliikkeistä ja verkkokaupastamme fourreasons.fi.

4 6 arviota
Kerro mielipiteesi

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.

Tilaa ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit