Four Reasons Nature

TUTUSTU SUOSIKKIIN

Volume Texture Mist

Tuuheuttava suihke antaa hennoille hiuksille pitoa ja pysyvää nostetta, luonnollisesti!

18,90 €

Kyllä kiitos!

Four Reasons Nature

Jos tunnet kemikaalikuorman nujertavan painon ja olet kyllästynyt tekemään kompromisseja hiustuotteiden suhteen, valitse Four Reasons Nature. Olemme luoneet Four Reasons Nature -luonnonkosmetiikkasarjan sinulle, joka kaipaat hiustuotteiltasi luonnollista hoivaa ja pitoa. Four Reasons Nature on täynnä sertifioitua luonnonkosmetiikkaa shampoista hoitotuotteisiin ja muotoiluun.

Sarjasta löydät oikeat luonnonkosmetiikkatuotteet jokaiselle hiustyypille ja -ongelmalle: saat luonnollista apua hiusten kuivuuteen, volyymin puutteeseen sekä värjättyjen hiusten suojaamiseen. Four Reasons Nature -tuotesarjassa käytetyt raaka-aineet ovat aina vähintään 99 % luonnosta peräisin ja 100 % vegaanisia. Huomaathan myös värikkäät, kauniit pakkaukset: luonnonkosmetiikka ei ole koskaan näyttänyt yhtä herkulliselta!

4 syytä tarttua purkkiin:

#1 Kampaamolaatuista luonnonkosmetiikkaa
#2 Raaka-aineet vähintään 99 % luonnosta
#3 Ecocertin® myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti
#4 Ympäristöystävälliset pakkaukset

Luonnonkosmetiikkaa jokaiselle (hius)tyypille

Kaikilla Four Reasons Nature-tuotteilla on Ecocertin® myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti, mikä takaa raaka-aineiden luonnollisuuden sekä tuotantoprosessien ja pakkausten ekologisuuden. Sinun ei siis tarvitse huolehtia tuotteiden vastuullisuuden tai luonnollisuuden tarkistamisesta – teimme sen puolestasi! Four Reasons Nature on eettistä luksusta, joka ottaa myös ympäristön huomioon. 

Four Reasons Nature -luonnonkosmetiikkatuotteet on kehitetty korostamaan käyttäjänsä kauneutta luonnollisella tavalla. Kestävän kehityksen mukaisesti Suomessa valmistetut, kolmeen eri linjaan jaotellut luonnonkosmetiikkahampoot ja kaikille hiustyypeille sopiva kosteuttava hoitoaine tekevät hiuksistasi kauniit ja elinvoimaiset. Viimeisen silauksen kampaukseesi luovat tämän luonnonkosmetiikkasarjan muotovaahto, lämpösuojasuihke ja aerosoliton hiuskiinne.

Lue täältä vinkit oikean luonnonkosmetiikkashampoon valintaan.🌸

Kuten Nature-sarjan luonteeseen kuuluu, myös pakkaukset on tehty luontoa säästäen kierrätysmuovista. Kun luopumisen aika koittaa, voit myös kierrättää pakkaukset uudelleen!

Psst! Kampaamoalan ammattilehti Pinnin kokoama kauneustoimittajien raati palkitsi Four Reasons Nature -hiustuotesarjan vuoden 2020 parhaana innovaationa! 

Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 10 välinettä itseltäsi näyttämiseen

PalkiTtuA luonNOn-kosmetiIkKaA

Cosmos Natural -sertifikaatti takaa laadun ja luonnollisuuden.
Raaka-aineet vähintään 99 % luonnosta peräisin

It’s a beautiful day to be you.

Tilauksesi pakataan kartonkiin, josta 75 % on kierrätettyä materiaalia.