Tuotetieto

Luonnon suosikit erilaisille hiuksille – 3 x lempeä luonnonkosmetiikkashampoo

17.5.2021, Four Reasons

Four Reasons Nature

Kosken kohina, havumetsän tuoksu, vastaleikattu nurmikko ja kesäinen kukkaketo. Jos nämä asiat saavat sinut onnelliseksi, jatka lukemista. Four Reasons Nature -luonnonkosmetiikkashampoot ovat sinulle, joka olet kyllästynyt kemikaalikuormaan ja haluat olla mukana luomassa parempaa huomista näyttäen samalla U-P-E-A-L-T-A. Nyt on aika näyttää oikea luontosi. Listasimme 3 parasta luonnonkosmetiikkashampoota kaikille hiustyypeille. Etsi listasta omasi!

Olivat hiuksesi sitten kiharat, suorat, kuivat tai rasvaiset, on luottotuotteenasi todennäköisesti shampoo. Me kaikki pesemme hiuksia; jotkut joka päivä, toiset taas harvemmin. Myös haluttu lopputulos vaihtelee yhtä paljon kuin kantajansa hiuslaatu: siksi meillä on sinulle monta eri vaihtoehtoa, joista löydät varmasti itsellesi sopivimman.

Four Reasons Nature -hiustuotesarjan luonnonkosmetiikkashampoon valitessasi sinun ei tarvitse koskaan luopua periaatteistasi tai arvoistasi. Shampoot tekevät hiuksistasi puhtaat ja terveet, niin kuin luonto ne tarkoitti. Tuotteet ovat myös 100 % vegaanisia. Valitse näistä neljästä vaihtoehdosta itsellesi sopivin ja painu pesulle! Tiedän ettet malta odottaa.

Psst!

Kauneusalan ammattilaiset palkitsivat Four Reasons Nature -hiustuotesarjan vuoden 2020 parhaana innovaationa! Palkinnon myönsi kampaamoalan ammattilehti Pinnin kokoama kauneustoimittajien raati, joka testasi yli 100 hiuskosmetiikkatuotetta kymmenestä eri kategoriasta ja valitsi vuoden 2020 parhaat ammattilaatuiset hiuskosmetiikkatuotteet.

 

1. Nature Moisture | Kosteuttavaa luonnonkosmetiikkaa kuiville hiuksille

Four Reasons Nature Moisture

Kuivien hiusten pelastaja on täällä: Four Reasons Nature Moisture Shampoo jättää hiuksiisi kosteutetun tunteen, joka vetää vertoja aamukasteelle. Shampoo antaa kuiville hiuksillesi niiden kaipaamaa pehmeyttä ja huolehtii siitä, että ihanteellinen kosteustasapaino palautuu. Tuote vahvistaa hiusten rakennetta, vähentää katkeilua ja suojaa vaurioilta. Shampoo sisältää tehoaineenaan sokerijuurikkaasta saatavaa betaiinia, joka hellii kutiavaa ja kuivaa hiuspohjaa.

Nature Moisture -luonnonkosmetiikkashampoo ei olekaan ihan mikä tahansa shampoo, vaan se on sarjassaan palkittu muotovalio: tuote palkittiin vuonna 2020 parhaana luonnonkosmetiikkatuotteena Nordic Natural Beauty Awardseissa, jossa se oli mukana ”99% Natural Treatment” -kategoriassa.

Milloin valita Moisture: Kosteuttavat tuotteet sopivat erityisen hyvin kiharille hiuksille, jotka saattavat helposti sojottaa pörröisinä eri suuntiin sekä tuottaa päänvaivaa takkuisuutensa vuoksi. Kun kaipaat kiiltoa pörröpäähän, ovat apunasi kosteuttavat tuotteet, jotka erottelevat kiharat kauniisti ja tekevät niistä kimmoisat. Valitse Nature Moisture -luonnonkosmetiikkashampoo myös silloin, kun hiuksesi ovat erityisen kuivat johtuen vuodenaikojen vaihteluista. Auringon paahde ja kuiva talvi-ilma eivät ole vitsi!

Vinkki: Myös Nature-sarjan Moisture Oil palkittiin samassa palkintogaalassa kuin sarjan shampoo – eikä turhaan. Tämä tuote tekee hiuksistasi hetkessä kiiltävät. Kokeile myös kosteuttavaa Hydrating Conditioner -luonnonkosmetiikkahoitoainetta. Perfect trio alert!

 

2. Nature Color | Luonnollisesti väriä suojaava shampoo

Four Reasons Nature Color

Color = Strong odor? Ei tässä tapauksessa. Kuten kaikissa Nature-sarjan tuotteissa, myös Color-shampoossa on luonnollinen tuoksu, joka on kaukana vahvoista keinotekoisista hajusteista. Four Reasons Nature Color Shampoo paitsi tuoksuu hyvältä se myös tekee hiuksistasi pehmeät ja kiiltävät sekä pidentää hiusvärin kestoa.

Tehoaineena toimivan oliiviuutteen antioksidantit pitävät hiusvärin eloisana ja antavat hiuksille näyttävän kiillon. Vahvistava ja hoitava koostumus vähentää hiusten katkeilua ja tekee niistä helposti kammattavat. Shampoo sisältää myös luomugranaattiomena- ja luomupellavauutetta. Kaikki Four Reasons Nature -sarjan tuotteet luokitellaan sertifioiduksi luonnonkosmetiikaksi. Ecocertin Cosmos Natural -sertifikaatti lupaa sinulle myös Color Shampoon kohdalla raaka-aineiden ja valmistusprosessin ekologisuuden ja eettisyyden.

Milloin valita Color: Color-luonnonkosmetiikkashampoo sopii erityisesti värjätyille ja käsitellyille hiuksille, joihin se palauttaa kiillon ja värin kirkkauden luonnosta saatujen ainesosien avulla. Color-shampoo myös ylläpitää väriä ja kiiltoa kampaamokäyntien välillä. Tämä shampoo takaa sinulle pitkäkestoisen värin ja pehmeät hiukset.

 

3. Nature Volume | Tuuheuttava luonnonkosmetiikkashampoo hennoille hiuksille

Four Reasons Nature Volume

Saako sitä volyymia vähän isommalle? No saa! Nature Volume Shampoon avulla taiot hiuksiisi uskomatonta tuuheutta ja runsautta helposti. Vaikka Volume-luonnonkosmetiikkashampoo tekee hiuksistasi tuuheammat, se ei aiheuta hiuksiin pörröisyyttä. Päinvastoin, hiustesi kosteustasapaino säilyy ihanteellisena, eikä hiusten pinta pääse pörrööntymään.

Hopealehmuksen nuppu-uute tuuheuttaa ja kosteuttaa hiuksia tehokkaasti sekä suojaa niitä ulkoisilta rasitteilta, kuten sään vaihteluilta ja ilmansaasteilta. Shampoo sisältää myös luomutyrnimarjan mehua ja luomuaprikoosin hedelmäuutetta. Tiedämme, etteivät tuotteet ole syötäväksi tehty, mutta NAM!

Milloin valita Volume: Kun hiuksesi kaipaavat pick-me-uppia ja sinulla on luonnostaan hennot tai ohuet hiukset, valitse Volume. Shampoo sopii myös kenelle tahansa, joka kokee, että hiuksiin on vaikea saada tuuheutta ja ne näyttävät latteilta päivän mittaan. Ota latteiden hiustesi avuksi myös Four Reasons Nature Texture Mist, ja et tule pettymään.

 

Sanoiko joku vastuullisuus?

Kaikki Four Reasons Nature -sarjan tuotteet luokitellaan sertifioiduksi luonnonkosmetiikaksi ja niille on myönnetty Ecocertin Cosmos Natural -sertifikaatti. Ai mitä tämä käytännössä tarkoittaa? Sertifikaatti takaa, että tuotteissa ei ole käytetty synteettisiä hajusteita tai väriaineita ja ne on valmistettu tarkoin määriteltyjä ekologisuuden standardeja noudattaen. Luonnollisuudella markkinoidaan nykyisin lukemattomia tuotteita, mutta ainoastaan sertifioidun tuotteen valitsemalla voit olla varma tuotteen aidosta, kansainväliset kriteerit täyttävästä luonnonmukaisuudesta.

Cosmos Natural -sertifikaatti valvoo myös tuotepakkausten ympäristöystävällisyyttä: pakkausten täytyy olla joko kierrätettäviä tai biohajoavia. Siksi myös Nature-sarjan shampoopullot ja korkit valmistetaan kierrätysmuovista. Clean nature, clean me.

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.