Hiusstudio FormUs Oy Kauppakatu 19B rappukäytävä, 1. Kerros, Äänekoski
Katso tuotesuosituksemme
Toimin yksin parturi-kampaajana liikkeen perimmäisessä huoneessa. Käynti näyteikkunan vasemmalta puolelta 19B-käytävälle. Katutasosta oikealta löydät oven jossa lukee Hiusstudio FormUs. Liikkeen etumaisessa huoneessa toimii kosmetologivaimoni Kati Salmi(Kosmetologipalvelut Kati Salmi) Hänellä käynti julkisivun puoleisesta ovesta.

Osaamisalueet

Afrohiukset Harmaiden peitto Kampaukset Kiharat hiukset Leikkaukset Luonnolliset värjäykset Lyhyet hiukset Partojen muotoilu Parturoinnit Permanentit Pidennykset Pitkät hiukset Punaiset värjäykset Raidoitustekniikat Shokkiväri ja fashion color -värjäykset Suoravärivärjäykset Suuret vaalennusprojektit Vaaleiden hiusten värjäykset

Hiusvärit & hoidot

Luxima

Luxima-sävyte antaa hiusvärin hienovaraisten syvyyserojen jäädä näkyviin ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Näin lopputulos on aina yksilöllinen, poikkeuksellisen eloisa ja monisävyinen. Luximalla sävytetty hius ei koskaan näytä maalatulta, vaan sädehtii kuulaana ja luonnollisena.

Lue lisää
Optima

Four Reasons Optima -hiusvärin sävyt ovat samalla sekä kauniin läpikuultavia että erittäin syviä. Hiuksissa on värikäsittelyn jälkeen upean sävykäs, kiiltävä väri ja ne tuntuvat pehmeiltä. Värisarja on hajusteeton ja vegaaninen.

Lue lisää