Inspiraatio Tuotetieto Uutiset

Vuoden paras luonnonkosmetiikkatuote on Four Reasons Nature Styling Mousse!

28.10.2022, Four Reasons

Pohjoismaiden suurin luonnonkosmetiikkakilpailu Nordic Natural Beauty Awards palkitsee vuosittain parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet. Four Reasons Nature Styling Mousse palkittiin vuoden 2022 parhaana luonnonkosmetiikkatuotteena hiusten muotoilutuotteet -kategoriassa! Four Reasons Nature -sarjan tuotteet ovat pärjänneet kilpailussa myös aiemmin.

 

 

Four Reasons Nature Styling Mousse -muotovaahto on vegaaninen ja luonnollisista raaka-aineista valmistettu tuuheuttava muotovaahto, joka on valmistettu Suomessa. Tuotteen aktiiviaineina toimivat luomutyrnimarja-, luomuaprikoosi- ja luomuhopealehmuksennuppu-uute. Four Reasons Nature -sarjan tuotteilla on Ecocertin® myöntämä kansainvälinen luonnonkosmetiikan Cosmos Natural -sertifikaatti. Pakkaus on kierrätettyä muovia ja se voidaan kierrättää edelleen. Katso kierrätysohjeet täältä!

Nordic Natural Beauty Awards -kilpailun tähtituomaristo koostui 50 luonnonkauneudestaan tunnetusta pohjoismaisesta näyttelijästä, artistista ja urheilijasta. He valitsivat vuoden 2022 parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet. Tuomaristo kommentoi Nature Stylin Mousse -muotovaahtoa muun muassa näin:

“Absolutely loved the scent, overall a really great product, worked well.”

“I really love the scent, and even if I am not used to using a lot of product in my hair, this one is really nice!”

“Really great styling mousse for us with curls. Worked like a charm.”

Vuonna 2020 samaisessa kilpailussa palkittiin Four Reasons Nature Moisture Shampoo sekä Moisture Oil. Lisää tietoa kilpailusta löydät täältä.

Lue neljä syytä miksi kannattaa kiinnostua luonnonkosmetiikasta!

Muotovaahto on föönaajan paras kaveri – näin käytät sitä!

 

Tee kimmoisat kiharat helposti muotovaahtoa ja lämmöltä suojaavaa hiuslakkaa käyttämällä. Aloita hiustesi muotoilu lisäämällä kosteisiin hiuksiin Four Reasons Nature Styling Mousse -muotovaahtoa, jotta saat niihin rakennetta ja tuuheutta. Kuivaa hiuksesi hiustenkuivaajalla ja keskity erityisesti tyvialueeseen, jolloin saat aikaan eniten volyymia. Harjaa vielä hiukset, jotta vältyt pahimmilta takuilta. Suihkuta sitten hiuksiisi lämmöltä suojaavaa Four Reasons Nature Strong Hair Sprayta ja aloita kihartaminen. Luonnonkosmeettinen hiuslakka suojaa hiuksiasi ja luo niihin vahvaa pitoa muotoilun alku- JA loppuvaiheessa. Ah-mazing! Lisää lopuksi vielä koko tukkaan hiuskiinnettä ja viimeistele tyyli.


Four Reasons Nature -hiustuotteet ovat saatavilla parturi-kampaamoista, valikoiduista kosmetiikan erikoisliikkeistä ja verkkokaupastamme.

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.