Inspiraatio Tuotetieto Vinkki

Color Maskeilla sävytät kotona helposti

20.9.2023, Four Reasons

Kaipaatko elämääsi väri-ilottelua tai onko hiuksesi värjäyksestä vierähtänyt tovi? Four Reasonsin Color Maskit ovat muutakin kuin sävyttäviä shampoita ja tehohoitoja: niillä pystyt tekemään monipuolisia värinkorjauksia ja hienosäätöä hiusväriin myös kotona.

Yhdistele värejä

Yhdistele, sekoita ja luo – jos haluat luoda oman sävyn, kokeile esimerkiksi Toning Treatment Champagne ja Toning Treatment Pearl yhdessä, ja katso mitä saat aikaan!

Älä säädä, vaan hienosäädä!

Kuka sanoi, että hiusten värjäys on vakavaa puuhaa? Four Reasons Color Maskien avulla voit leikkiä sävyillä ja korjata ne pienet mokat, jotka tekevät elämästä mielenkiintoista. Ja jos hiuksesi kaipaavat pientä piristystä, anna niille double toning -käsittely. Se on vaalennettujen hiusten sävytykseen käytettävä menetelmä, jossa hiukseen viedään väripigmentti kahteen kertaan! Näin väri pysyy hiuksessa paremmin.

Rohkeutta ja räiskyvyyttä

Eikö olisikin mahtavaa, jos hiuksesi voisivat heijastaa persoonaasi? Color Maskit antavat sinulle luvan olla rohkea, räiskyvä ja aivan oma itsesi. Joten, miksi et kokeilisi jotain uutta ja antaisi hiuksillesi ansaitsemansa hohteen? Hiusten värjäys suoravärillä mahdollistaa kirkkaammat ja intensiivisemmätä lopputulokset kuin hapetevärit, katso esimerkiksi upeita Intense-värejä!

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.