Inspiraatio Vinkki

Back to work -vinkeillä onnistut kiireessäkin

7.8.2023, Four Reasons

Kesäloman jälkeen “back to work” -buumi on kuumimmillaan. Jos haluat freesata ilmettäsi tai vapauttaa muutaman ekstraminuutin aamulla, ota nämä vinkit käyttöön ja näytä, että olet valmis kohtaamaan uudet haasteet upeiden hiusten kera!

Salaiset aseet töihin paluuseen

Kaikkien rakastama kuivashampoo – elämäsi nopein tapa raikastaa hiukset ja saada ne näyttämään upeilta. Tylsät, elottomat ja rasvaiset hiukset ei palvele ketään, luo tuuheutta ja rakennetta helposti! Jos perinteinen suihkutettava kuivashampoo ei inspiroi, kokeile vaahtoa! Four Reasons No Nothing Sensitive Dry Shampoo Foam on pölyämätön kaverisi.
Jos haluat rakentaa lisää tekstuuria hiuksiisi, saat sitä helposti Four Reasons Original Volume Texture Spraylla tai Four Reasons Original Sea Salt Spraylla. Tulos? Rentoutuneet rantalaineet, jotka tuovat kesän hehkua arkeesi – kuin olisit juuri palannut hiekkarannalta! 🌊🌴

Kampaukset kiireen keskelle

Mitä tulee tyylikkäisiin kampauksiin, ei ole aina tarpeen lähteä monimutkaisiin kikkailuihin. Hyvä vanha kunnon ponnari voi tehdä ihmeitä! Kokeile erilaisia ponnarityylejä: korkea, matala, rennosti letitetty – fiiliksen ja jaksamisen mukaan. Ja jos haluat lisätä siihen pientä twistiä, koristele ponnari vaikka hiuskoruilla.

Väriä elämään?

Tuo kesäloman aurinko mukanasi töihin. Four Reasons Color Maskit ovat superintensiivisesti sävyttäviä tehohoitoja tai toiselta nimeltään hoitoainepohjaisia suoravärejä. Ne antavat hiuksillesi auringon hehkua ja kesän lämpöä ja kuluu pesukertojen kertyessä melko nopeasti pois – ja niin vain kesäloma jatkuu vielä hiuksissasi! 🌞

Vinkit verho-otsiksen stailaukseen

  • Muodonmuutoksiin erikoistuneen parturi-kampaaja Piatu Puhakan lempikikka vaatii vain muutaman muhkean papiljotin. “Jos töihin lähtöön on liian vähän aikaa, pese vain etuhiukset, laita Four Reasons Original Root Boosteria, papiljotit tyveen ja kuivaa. Saat volyymia, ja freesimmän olemuksen.”
  • Four Reasonsin sisällöntuottaja Linda vannoo pyöröharjan nimeen: “Stailaa verho-otsis harjaamalla pyöröharjalla hiuksia vastakkaiseen suuntaan, samalla föönaten. Volyymi on taattu.”

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.