Muotoilu & viimeistely

TUTUSTU SUOSIKKIIN

Strong Hairspray

Muotoilutuotteiden monilahjakkuus antaa hiuksillesi joustavaa pitoa suojaten niitä samalla kuumalta ja kostealta – talk about all in one!

17,90 €

Kyllä kiitos!

Muotoilu & viimeistely

Yhtenä päivänä hiuksesi tarvitsevat tuuheutta, toisena taas vahvaa pitoa. Yksi asia kuitenkin yhdistää kaikkia Four Reasons Nature -muotoilutuotteita: lopputuloksena saat aikaan kauniit sekä viimeistellyt hiukset luonnollisesti ja hiuksia suojaten. Näillä luonnonkosmetiikkatuotteilla onnistuvat niin letit kuin ponnarit, laineet kuin kiharat.

Kaikki Nature-muotoilutuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, 100 % vegaanisia sekä 100 % herkullisia. Hiuskiinne, muotovaahto ja lämpösuojasuihke sisältävät uutetta luomutyrnimarjasta sekä luomuaprikoosista, joista molemmat ovat tunnettuja korkeasta vitamiinipitoisuudestaan.

Nature-muotoilutuotteet on tehty sinua varten, jotta voit luoda tyylin kuin tyylin helposti ja luonnollisesti. Tuotteet ovat 100 % vegaanisia, vähintään 99 % luonnosta peräisin sekä tehty Suomessa. Ainiin, ja 100 % herkullisia! Nature on eettistä luksusta, joka ottaa myös ympäristön huomioon.

4 syytä tarttua purkkiin:

#1 Pitoa, suojaa, tuuheutta ja muotoiltavuutta
#2 Raaka-aineet vähintään 99 % luonnosta
#3 Ecocertin® myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti
#4 Ympäristöystävälliset pakkaukset

Katso täältä, miten käytät Nature-muotoilutuotteita luonnollisiin arkikampauksiin.

Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 4 välinettä itseltäsi näyttämiseen