Inspiraatio

Anna hiustesi korostaa persoonaasi – suoraväri toimii kuin asuste!

27.6.2020, Marika

Hiusväri on muutakin kuin blondia ja brunettea. Color Mask Art antaa perinteisestä poikkeavan tavan itseilmaisuun, sillä tulee tilanteita, päiviä, ajanjaksoja, jolloin neonkeltainen, smaragdinvihreä tai syvänsininen tuntuu yhtäkkiä juuri omalta, juuri sillä hetkellä. Suoraväri toimii kuin asuste hiustyylin viimeistelijänä ja sopii kaikenikäisille.

Four Reasonsin taiteellinen johtaja Jonna Karjunen kertoo inspiroituvansa erityisesti ”tavallisen” hiusvärin ja suoravärin yhdistelystä. ”Suoravärillä saadaan hiuksiin pientä twistiä ja yllätyksellisyyttä, mutta kokonaisuus säilyy silti luonnollisena.” Jonnan mukaan suoravärit näkyvät erityisesti kesäkauden hiustrendeissä, joiden vaikuttimena toimii muotimaailmassa tällä hetkellä nähtävä värien kirjo. Color Mask Art -sävyvalikoimasta löytyy kaikki kauden trendikkäimmät värit!

Color Mask Art -suoravärisarjan sävykokoelma, Gemstones Collection, on saanut nimensä auringonvalossa kimaltelevista, värikkäinä hehkuvista jalokivistä. Color Mask Art -sävypaletti koostuu laajasta valikoimasta trendikkäitä sävyjä, joiden intensiteettiä voi muunnella mielensä mukaan kristallinkirkkaalla laveeraajalla. Valikoima sisältää utuisen herkkiä pastellisävyjä, rohkeita intensiivisävyjä sekä neonsävyjä, jotka myös hehkuvat UV-valossa.

Tutustu suoraväreihin ja löydä juuri sinulle sopiva sävy!

Marika

Oma-aloitteinen "jalat maassa" -tyyppi, joka on päältä tyyni ja sisältä sähäkkä. Katu-uskottava digi- ja someguru, jolla on huumorintaju kohdallaan! Marika on rock! // "Feet on the ground" persona and calm on the outside, she is actually packed with spunk! A digital and social media guru with a great sense of humor. Marika is pure rock’n’roll.