Tutoriaalit

5x huoliteltu hainhammastyyli | Tylsän tukkapäivän piristys

1.6.2021, Meri

Olet ehkä jo kokeillut vuoden trendikkäintä ja helpointa kampausta: hainhampaalla tehty klassinen sykerö on etenkin rasvaisten hiusten pikapelastaja. Tyyliin et taikatemppuja tarvitse, etkä onneksi näihinkään ihaniin ja raikkaisiin hainhammaskampauksiin! Teimme sinulle kuusi eri vaihtoehtoa, joista voit valita suosikkisi. Nämä klipsit luovat hiuksiisi sitä jotain, kun tuntuu että mikään ei näytä miltään.

 

1. Twist & Twirl | Kiepauta ja kiinnitä

Tähän tyyliin tarvitset kolme pientä tai keskikokoista hainhammas-klipsiä sekä kourallisen kärsivällisyyttä.

 

Näin loihdit tyylin:

Erottele hiuksistasi ohimolta ohimolle ulottuva osio ja kieputa se kädessäsi rullaksi.

Aseta ensimmäinen klipsi keskelle kieputettua rullaa niin, että se ei purkaudu.

Toista sama vielä kaksi kertaa ottamalla aina koko pään leveydeltä yksi osio lisää ja lisäämällä sen mukaan jo olemassa olevaan rullaan.

Aseta viimeinen klipsi noin niskan kohdalle, riippuen hiustesi pituudesta.

 

2. Tie the knot | Sievä solmu

Tämän tyylin kaveriksi kannattaa ottaa kevyt hiuslakka, kuten Four Reasons Original Styling Hairspray, joka luo kampaukseen pitoa ja joustavuutta. Kun hiuksissa on alla kevyt hiuskiinne, on solmu helpompi sitoa. Hiuskiinteen avulla solmu ei myöskään lähde heti purkautumaan.

 

Näin loihdit tyylin:

Suihkuta ensin hiuksiin valitsemaasi tuotetta. Erottele hiuksistasi ohimolta ohimolle ulottuva osio ja kieputa se kädessäsi rullaksi.

Tee rullasta silmukka ja vedä se itsensä läpi. Näin saat aikaan solmun.

Sinetöi solmu kiinnittämällä se hainhammasklipsillä. Tässä kohtaa voit käyttää luovuuttasi ja laittaa klipsin sivuttain, pystyyn tai vinottain. Kokeile rohkeasti mikä näyttää sinusta parhaalta!

 

3. THE claw clip style with a twist | Tuttu tyyli twistillä

Tämän klassikkokampauksen tietävät kaikki: koko tukka kiepautetaan niskaan ja kiinnitetään klipsillä. Tämänkin tyylin voi kuitenkin nostaa seuraavalle tasolle! Nyt hiukset jaetaankin alussa kahteen osaan, jotta niistä saadaan aikaiseksi näyttävämpi nuttura.

 

Näin loihdit tyylin:

Suihkuta hiuksiin hiuspuuteria paremman pidon aikaansaamiseksi. Me valitsimme Four Reasons Original Hair Powderin.

Jaottele hiukset kahteen osaan ja ota osiot eri käsiin.

Kieputa osiot lettimäiseksi rullaksi.

Kiepauta rulla kaksin kerroin päätäsi vasten ja kiinnitä klipsillä keskeltä. Varmista että klipsin hampaat uppoavat hiuksiin kunnolla, jotta kampaus pysyy koko päivän kiinni.

 

4. Braided bun | Hurmaava lettisykerö

Nyt kannattaa suosia eri muotoisia ja värisiä hainhammasklipsejä, joilla kampaus herää eloon. Me valitsimme tähän tyyliin perhosen muotoisen klipsin – ihana, eikö?

 

Näin loihdit tyylin:

Aloita sirottelemalla hiuksiin hiuspuuteria, kuten Four Reasons Original Volume Powderia, joka tuuheuttaa hiuksiasi ja tekee niistä runsaammat.

Tee hiuksista tavallinen letti. Löysennä lettiä vetelemällä osioita hieman ulospäin letistä. Löysentäminen helpottaa kiinnittämistä ja tekee kampauksesta rennomman näköisen. Voit halutessasi sitoa letin pienellä kumilenkillä.

Kierrä letti nutturalla tai sykerölle ja kiinnitä lopuksi klipsillä.

 

5. Cutie clips | Söpöt saparot

So cute! Nämä suloiset saparot syntyvät kuin itsestään. Saparot voi nyt tehdä perinteisten ponnareiden sijaan myös klipseillä, jolloin hiukset eivät katkeile, eikä päänahkaa kiristä!

 

Näin loihdit tyylin:

Suihkuta kuivashampoota kauttaaltaan koko tukkaan ilmavan ja puhtaan lookin saavuttamiseksi. Me käytimme Four Reasons Original Dry Shampoota.

Erottele pieni osio hiuksia toiselta puolelta päätä, kieputa ja kiinnitä klipsillä. Voit halutessasi jättää vähän hiuksia eteen roikkumaan vapaasti ja kehystämään kasvoja.

Toista sama toiselle puolelle.

 

Mikä tyyleistä on suosikkisi? Jos et osaa päättää (kuten emme mekään), kokeile kaikkia! 😜

4 1 arvio
Kerro mielipiteesi

Meri

Meri on kuluttajamarkkinointitiimin idearikas ja lahjakas sisältömarkkinoija, joka ei koskaan missaa deadlinea mutta yllättää luovuudellaan. Aina tyylikäs ajatustenlukija heittäytyy täysillä jokaiseen projektiin ja on jo hoitanut homman, kun muut vasta suunnittelee.