Inspiraatio Tuotetieto Vinkki

Näin hyödynnät kampaamoiden hiustenhoitopalvelut!

19.11.2023, Four Reasons

Katkeileeko hiuksesi tai kaipaisitko vähän volyymia? Saako pörröinen peilikuva repimään hiuksia päästä, vai meinaako juuri laitettu hiusväri karata ennen aikojaan? Kampaamoissa on yhä enemmän tarjolla tehohoitoja, jotka taklaavat useita eri hiushaasteita ja edistävät hiusten hyvinvointia. Kampaajasi osaa myös suositella tuotteita, joilla hoidat hiuksiasi kampaamokäyntien väleissä!

Mikä vaikutus tehohoidoilla on?

Hehkuvat ja terveet hiukset vaativat enemmän kuin perushoitoa. Kampaamoiden tehohoidot tarjoavat syvävaikutteisia hoitomuotoja hiuksille. Olipa hiuksesi vaurioituneet, kuivat tai kaipaavat vain ylellistä hemmottelua, tehohoidot voivat tehdä ihmeitä ja palauttaa hiuksesi entiseen loistoonsa.

  1. Tehohoidot tunkeutuvat hiusten syvempiin kerroksiin ja korjaavat vaurioita sisältäpäin. Käsittelyt voivat sisältää ravitsevia aineosia, kuten proteiineja ja vitamiineja, jotka vahvistavat hiuksia ja tekevät niistä kestävämmät. Tehohoidot auttavat myös korjaamaan hiuskuituja ja sulkemaan hiusten pinnan, jolloin hiukset näyttävät sileämmiltä ja kiiltävämmiltä.
  2. Tehohoidot tarjoavat erityisiä hoitoratkaisuja erilaisille hiusten ongelmille. Jos hiuksesi ovat kuivat ja elottomat, kosteuttava tehohoito voi palauttaa niiden kosteustasapainon ja antaa hiuksillesi elinvoimaa. Värjätyille hiuksille suunnatut tehohoidot puolestaan voivat auttaa säilyttämään värisi kirkkaana ja eloisana pidempään. Lisäksi, jos hiuksesi ovat alttiina ympäristön rasitukselle tai muotoilulämpötiloille, tehohoidot voivat tarjota suojaa ja ehkäistä hiusvaurioita.
  3. Tehohoidot tarjoavat myös rentouttavan ja hemmottelevan kokemuksen. Kampaamokäynti on paitsi tapa hoitaa hiuksiasi, myös hetki itsellesi. Tehohoidot tarjoavat mahdollisuuden rentoutua ja nauttia ammattilaisen huolenpidosta. Hoidot sisältävät usein myös hierontaa, joka stimuloi päänahkaa ja edistää hiusten terveyttä. Rentoutumisen ja hemmottelun lisäksi saat myös ammattilaisen neuvot ja vinkit hiustesi hoitoon kotona, jotta voit ylläpitää saavutettuja tuloksia pidempään.

Mitä hiuksesi kaipaavat?

Joustavuutta ja elinvoimaa

Vastauksesi on LIVELY LENGTHS SHOT: se on suojaava ja pörröisyyttä vähentävä ampullihoito, joka parantaa hiusten joustavuutta sekä kammattavuutta.

Kenelle?
Pitkille, käsitellyille ja katkeileville hiuksille, joiden latvat ovat haaroittuneet ja vetolujuus heikentynyt.

Tehoaineet
Keramidit ja oliiviöljy

Suojaa ja kiiltoa värille

Kokeile BRILLIANT COLOR SHOT: saat säihkyvää kiiltoa, sillä ampullihoito parantaa hiuksen joustavuutta ja auttaa pitämään hiusvärin kauniina pidempään.

Kenelle?
Värjätyille hiuksille tai kiillottomille ja sameille hiuksille, joissa väri ei pääse oikeuksiinsa.

Tehoaineet
LumiRadiance -teknologia ja arganöljy

Jäntevyyttä ja ilmavuutta

Silloin ehdoton suosikki on WEIGHTLESS VOLUME SHOT: tuuheuttava ampullihoito saa hiukset sekä näyttämään että tuntumaan runsaammilta ja ryhdikkäämmiltä.

Kenelle?
Hennoille, hiuspohjaa myöden valuville latteille hiuksille, jotka kaipaavat jäntevyyttä ja ilmavuutta.

Tehoaineet
Plump&Fill -teknologia ja D-pantenoli

Kosteutta ja pehmeyttä

Silloin tarvitset ehdottomasti SILKY MOISTURE SHOT: se on syväkosteuttava, silottava ja hiusta pehmentävä ampullihoito, mikä auttaa hiusta sitomaan itseensä kosteutta.

Kenelle?
Pörröisille, helposti takkuuntuville ja sähköisille hiuksille, jotka kaipaavat lisää kosteutta.

Tehoaineet
MarineMoisture -teknologia ja hyaluronihappo

 

Sinun ei onneksi tarvitse osata nimetä ongelmaasi, eikä suositella itsellesi oikeita hoitoja; kampaajasi osaa suositella sinulle juuri sitä, mitä tarvitset. On kuitenkin hyvä tietää hoitojen olemassaolosta, sillä nyt osaat tarvittaessa itsekin pyytää konsultaatiota!

 

Löydä lähin kampaamosi, josta saat tarvitsemasi hoidot!

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.