Uutiset

Tältä näyttää Mariskan uusi Four Reasons -hiusväri

22.5.2019, Marika

Artisti ja biisintekijä Mariska pyörähti studiollamme hakemassa freesiä kevätilmettä hiuksiinsa ja kouluttajamme Jonna Karjusen väritellessä hänen hiuksiaan Four Reasons -hiusväreillä vaihdoimme pari sanaa taiteilijan kanssa.

Millaista sävyä olit hiuksiisi suunnitellut?

”Ajatus uudesta, persikkaisesta sävystä tuli itse asiassa Mert Otsamolta, joka lähetti minulle siitä inspiraatiokuvan, mutta tästä tietämätön Jonna oli miettinyt samansuuntaista sävyä hiuksiini itsekin, joten it was meant to be!”

Jonna tarkentaa vielä: ”Tein ohuita babylights-raitoja ensin kauttaaltaan koko hiuksiin kirkastaakseni ja tasoittaakseni pituuksien sävyä. Sen jälkeen on vuorossa pinnoittelua Four Reasons Toner -hiusvärin sävyillä. Tulossa on ihanaa, pehmeän persikkaista kevätvivahdetta!”

Tykkäätkö vaihdella hiustyyliä ja -väriä usein vai pysytteletkö mieluummin tutussa, hyväksi havaitussa tyylissä?

”Nuorempana ehdin kokeilla lähes kaikki mahdolliset hiusvärit ja -tyylit kaljusta rastoihin, jotka minulla olikin 10 vuoden ajan. Enää en koe tarvetta vaihtaa tyyliä radikaalisti tai tehdä suuria muutoksia usein. Nyt tykkään näistä ”tyttöhiuksistani” ja nautin niistä! Sävyttely piristää kivasti olemusta ja riittää varsin hyvin tuomaan tarvittavaa vaihtelua ulkonäköön.”

Millainen rooli hiuksilla on sinulle ammatillisesti ja yksityiselämässä?

”Koska elämme visuaalisessa maailmassa, tähän panostaminen on luonnollinen osa arkea ammatillisessa mielessä; esiintymistilanteissa haluan kommunikoida myös visuaalisuudella ja näyttävyydellä, hiukset ovat osa tätä kokonaisuutta. Hiusten värjäys on myös helppo tapa ylevöittää arkea ja saada itselle parempi fiilis. Olen kyllä tätä nykyä melko low maintenance, eli en koe tarvitsevani suuria värimuutoksia tai muuta hätkähdyttävää.”

Mitä uutta kuuluu elämääsi musiikkirintamalla?

”Viimeistelen juuri parhaillaan uutta pitkäsoittolevyäni, joka valmistuu toukokuun lopussa. Mun uuden albumin toinen sinkku julkastaan 31.5. ja loppuvuoteen onkin tiedossa kivasti keikkailua uuden levyn tiimoilta. Kesästä on tulossa sopivan rento, sillä näillä näkymin teen vain yhden kirkkokeikan.”

Mariskan hiuksiin käytettiin Peach– ja Peach Shadow -sävyjä Four Reasons Toner -hiusväristä, sekoittaen niitä keskenään puolet ja puolet.

3.3 3 arviota
Kerro mielipiteesi
Tilaa ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit