Tuotetieto

Joico HydraSplash – uutta elinvoimaa hennoille, kuiville ja hauraille hiuksille!

7.9.2020, Monna

Kun hennot tai normaalit hiukset tuntuvat kuivilta, niiden kosteustasapaino saadaan palautettua JOICO HYDRASPLASH -sarjan tuotteilla. Hiuksista tulee taas elinvoimaiset, ilmavat ja upean kiiltävät!

Kosteutta hiuksia latistamatta

Kookosvettä sisältävät tuotteet on suunniteltu kosteuttamaan hiuksia 24 tunnin ajan ja tekemään hiuksista kiiltävät sekä pehmeät latistamatta niitä. Tuotesarja sisältää HydraSplash Hydrating shampoon ja hoitoaineen, HydraSplash Hydrating Gelée Masque -tehohoidon sekä hiuksiin jätettävän HydraSplash Replenishing Leave In -hoitoaineen.

Näistä syistä ihastut:

  • 24 tunnin kosteutus*
  • Hiukset näyttävät elinvoimaisilta ja kiiltäviltä jo yhden käyttökerran jälkeen
  • Ei latista hentojakaan hiuksia

*Kun käytetään HydraSplash-sarjan kosteuttavaa shampoota, hoitoainetta ja hiuksiin jätettävää hoitoainetta, tai HydraSplash-sarjan kosteuttavaa shampoota ja hiusnaamiota.

Joico SmartRelease -teknologia

Ainutlaatuinen innovaatio perustuu kolmeen hiuksia hoitavaan tehoaineeseen:

Keratiini & Arginiini (tunkeutuvat hiuksen rakenteeseen ja korjaavat vaurioita sekä vahvistavat hiusta)

Ruusunmarjaöljy (lisää pintakerroksen pehmeyttä ja kiiltoa) -näkymättömän liposomin sisällä. Tämä kolmitehoinen koostumus korjaa ja vahvistaa hiuksia pitkäkestoisesti sekä suojaa niitä päivittäisen muotoilun ja ulkoisten rasitteiden kuluttavilta vaikutuksilta.

HydraSplash-sarjan tuotteissa tehokkaasti kosteuttavat vitamiinipitoiset ainesosat on yhdistetty teknologiaan, joka kosteuttaa hentoja ja normaaleja hiuksia pitkäkestoisesti. Lopputuloksena ovat kevyet, mutta tehokkaasti vaikuttavat tuotteet.

Kookosvesi on luonnollinen kosteuttaja, joka sisältää runsaasti A-, C- ja E-vitamiineja sekä elektrolyyttejä. Se elvyttää kuivia hiuksia ja tuo niihin tervettä kimmoisuutta.

Merilevä on täynnä vitamiineja ja mineraaleja, ja se tuo hiuksiin kohdennettua kosteutusta ja tärkeitä ravinteita, jotka tekevät hiuksista terveen näköiset.

 

PRO TIP! Jos hiuksesi kaipaavat kosteutuksen lisäksi kuohkeutta, suihkauta pesun jälkeen hiuksiin Joico Body Shake -rakennesuihketta. Suihkeen avulla saat kuiviin hiuksiin kevyttä tukea ja tuuheutta.

 

0 0 arvio
Kerro mielipiteesi
Monna Ranne

Monna

Positiivinen ja sosiaalinen Monna hoitaa homman kuin homman. Energinen vaikuttajamarkkinoinnin osaaja, joka on helposti lähestyttävä ja tulee kaikkien kanssa juttuun. Kaikki hoituu – tämä asenne vie pitkälle!

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit