Uutiset

Four Reasons uudistuu: nämä ovat meidän neljä syytämme

9.1.2019, jani

Me uskomme elämän ihanaan epätäydellisyyteen. Me uskomme ihmisiin, intohimoon, aitouteen ja sinuun. Me uskomme, että jokainen on kaunis omana itsenään, jokaista hiussuortuvaa myöten. Siinä ovat meidän neljä syytämme. Mitkä ovat sinun?

Four Reasons uudistuu

Ihmiset, intohimo, aitous ja Sinä – nämä ovat meidän toimintaamme ohjaavat neljä arvoa, jotka kuvastuvat niin tekemisessämme kuin myös tuotteissamme.

Four Reasons on perhe – äänekäs, hillitty, räiskyvä, naurava, luova, joskus vähän outo. Teemme työtä intohimolla, joka kipinöi, kasvaa ja rikkoo kaavoja. Arvostamme aitoutta. Tiedämme, että elämä voi olla ihanaa, surullista, hauskaa, tylsää, mutkatonta ja mutkallista. Tehtävämme onkin luoda asiakkaidemme hyvistä hiuspäivistä mahtavia ja huonoistakin parempia. Missiomme on saada jokainen tuntemaan itsensä kauniiksi.

Tämä on aikuistuneen Four Reasons -brändin tarina. Toivomme, että haluat olla osa sitä. Lue lisää tältä sivustolta ja kerro omat neljä syytäsi kuvasi kera Instagramissa hashtagillä #myFourReasons. Osallistut hiustuotteiden arvontaan!

Tule mukaan matkaamme juuri sellaisena kuin olet!