Tuotetieto

Eloisa, kaunis hiusväri helposti kotona? Näillä tuotteilla onnistut.

23.9.2020, Mira

Hiusten värjäys kotona voi olla joko uhka tai mahdollisuus. Kun pysyttelet pienissä muutoksissa ja valitset hellävaraisen ja ammattilaislaatuisen hiusvärin, on onnistuminen mahdollista. Ammattilaislaatuisilla Four Reasons -kestosävytteillä värjäät hiuksesi kätevästi omassa kylpyhuoneessa ja saat hiuksiisi täyteläisen, ajan myötä pehmenevän sävyn ja ihanan kiillon.

Four Reasons Take Away Color on ammoniakiton ja hajusteeton kestosävyte, jonka hellävarainen koostumus ei vaurioita hiusta. Saat ajan myötä kauniisti pehmentyvän, erityisesti suomalaisille hiuksille kehitetyn sävyn.

Hiusten värjääminen kotona on hyvä vaihtoehto silloin, kun kampaamokäyntiin ei ole mahdollisuutta ja tehtävät muutokset ovat luonnollisia. Suuret muutokset, esimerkiksi tummasta vaaleaan vaihtaminen, kannattaa suosiolla jättää ammattilaiselle.

Jos suunnitelmissasi on hiusten sävyttäminen kotona, kuuntele ensin vinkkimme hiusten kotivärjäykseen What the Hair!?-podcastista ja katso videolta inspiraatioksi upeat lopputulokset Take Away Colorin sävyistä Pearly Pastel, Marmelade ja Cherry Tree.

 

 

Jos kaipaat suurempaa muutosta ja hemmottelevaa kampaamokäyntiä, etsi kampaamohaustamme sinulle sopivin kampaamo alueeltasi!

Mira

Mira on ihana, tunteikas tukkajumalatar, joka yllättää aina loputtomalla luovuudellaan. Tämä kuplivan iloinen persoona ja lahjakas luonnonlapsi on aivan killeri kirjoittaja. Tarkka ja pedantti, tunnollinen energiapakkaus!